Rätt less | Nella Mehinovic

Nella Mehinovic

Annons

Rätt less

Tänk dig den värsta tänkbara tandvärken som gör att man inte kan ligga ner och sova utan får plågas sova sittandes så ryggen känns som ett S. Tänk sedan att inte ens 9 st citadon om dagen hjälper att döva smärtan som dunkar upp till ögat och örat. Den äckliga smärtan önskar jag inte ens min värsta fiende! 😏🔫

Har haft värsta tänkbara tandvärken i 1,5 vecka. När tanden precis börjat lugna sig efter en penicillinkur kom förkylningen. Det började med känsla av tjock i halsen som övergick i ont i hals och lungor. Feber, snor, hosta såna otrevliga grejer! Så har man tappat rösten och låter som en som rökt som skorsten och druckit whisky.

Härligt att det går bara utför när det väl börjat. Varför ska det bli bättre för, när det kan bli sämre? 😜

Jag som sällan är sjuk!

Aja nu snart 2 veckor av diverse värk sjukdomar som vägrar gå över är jag rätt less och matt på dessa. Nu vill jag bli frisk!! 😡

Ingen träning heller har blivit av vilket är så jobbigt om man är van att träna minst 5 dagar/ v. Måste få träna väldigt snart! Blir galen.

På fredag ska tanden som lugnat ner sig öppnas upp igen för rotfyllning. Hoppas verkligen den inte blir irriterad som sist och vägrar lugna sig på ett par dagar för då blir det ingen träning ytterligare ett par dagar.

20131029-202117.jpg

20131029-202201.jpg
Märkte att kodein var mycket sämre än citadon. Fast det enligt apotekspersonalen ska innehålla samma ämnen. Så vägra hämta ut kodein när ni får citadon utskrivet!

Det enda som är bäst med att vara sjuk är att man får äta glass i stora lass! 😉

20131029-205429.jpg

Denna ofrivilliga vilan från träningen har gjort att jag längtar tillbaka sjukt mycket.
Då börjar jag med min efterlängtade cardio med!
Måste styra upp maten med då.
Det har varit en del onyttigheter nu.

Ska bli skönt att komma in i rutiner igen med mat och träning. Bara jag kan bli frisk någon gång!

20131029-213834.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats